RIBW Groep Overijssel en corona: versoepeling van de maatregelen

23-06-2020 06:43

We zijn inmiddels weer een aantal weken verder en de maatregelen worden steeds verder versoepeld. Er kan steeds meer en dat is prettig voor ons allemaal.

De versoepelingen betekenen ook dat er weer wat meer ruimte is om de begeleiding vorm te geven, zoals we dat gewend waren. Zo zijn de dagbestedingslocaties weer open en kunnen andere activiteiten ook weer doorgaan, soms in aangepaste vorm. Bezoek is in alle locaties weer mogelijk. Uiteraard werken we nog steeds conform de richtlijnen van het RIVM. Wil je weten of je weer op bezoek kunt op een van onze locaties? Neem dan contact op met de betreffende locatie.

Naastbetrokkenenraad
De Naastbetrokkenraad is er voor naasten van mensen die wonen bij en/of begeleid worden door RIBW GO. Misschien heb je als naaste momenteel zorgen of vragen omdat het contact minder frequent is, of omdat er dingen anders zijn in de begeleiding. De Naastbetrokkenenraad geeft antwoord op veel van zulke vragen, en biedt ondersteuning in deze bijzondere tijd. Op onze website lees je meer over de Naastbetrokkenenraad en de tips die zij biedt.

Delen via e-mail

https://www.ribwgo.nl/nieuws/actueel/nieuws-bericht/archive/2020/06/article/ribw-groep-overijssel-en-corona-versoepeling-van-de-maatregelen-184.html