Ik voel me vandaag

Zonnig Ben je vrolijk vandaag? Maak er een mooie dag van en steek andere mensen vooral aan met je vrolijkheid! Misschien ken je iemand in de buurt die iets minder goed in z’n vel zit. Maak eens een praatje en kijk wat je voor hem of haar kunt betekenen.
Zonnig met bewolking Een dip of een slechte dag? Kop op, morgen komt er weer een dag. Zoek vandaag iemand op die bij je in de buurt woont of bel iemand die je graag mag. Als die vraagt hoe het gaat, zeg dan: “Vandaag niet zo goed”. Dan kun je je verhaal kwijt. Je zult zien dat dat helpt.
bewolking Je zit niet lekker in je vel en dat is wel vaker zo? Misschien is het goed om het daar eens met iemand over te hebben. Een familielid, een vriend of iemand anders waar je goed mee kunt praten. Samen kunnen jullie kijken wat je nodig hebt om je weer beter te voelen.
regen Je voelt je niet oké en dat is al een tijdje zo? Dan is het goed om het daar met iemand over te hebben. Een familielid, een vriend of iemand anders waar je goed mee kunt praten. Of je huisarts. Je hoeft heus niet alles zelf te kunnen oplossen, hulp vragen is heel gewoon. Samen met je netwerk kun je kijken wat je nodig hebt om je weer fijner te voelen. Lukt dat niet of is er meer nodig, dan kun je, als je een psychische of psychiatrische beperking hebt, bij RIBW GO terecht. Neem gerust contact op om je verhaal aan ons te vertellen.
onweer Je voelt je niet oké en dat is al een hele tijd zo? Je komt er zelf echt niet meer uit? Dan wordt het tijd om hulp in te roepen. Heb je al een behandelaar of specialist, maak dan een afspraak. Heb je die nog niet, ga dan naar je huisarts. Als je een psychische beperking hebt, kan RIBW GO je op weg helpen naar meedoen in de maatschappij, zelfstandigheid, werken aan je herstel of het evenwicht bewaren. Met ondersteuning lukt het om daarin je weg te vinden. RIBW GO biedt die ondersteuning in Overijssel, eventueel met een plek om te wonen, voor korte of langere tijd.

Leven met een psychische/psychiatrische beperking 

Je werkt zelf aan je herstel. Daar waar je professionele begeleiding nodig hebt, zijn wij er voor je. Om mee te doen en mee te tellen, zoveel en zo goed als dat gaat.

RIBW GO. Begeleiding voor (psychisch) kwetsbare mensen en hun netwerk.

Nieuws

03-02-2017

Nieuwe woonvorm feestelijk geopend

Team Beltstraat van RIBW Groep Overijssel in Enschede heeft haar nieuwe woonvorm aan publiek laten zien. Sinds mei 2016 wonen ze in dit pand en nu alle verbouwingen klaar zijn, was het tijd...

24-01-2017

In Zwolle slaapt ook na 2019 niemand op straat

Vorige week vond een bijeenkomst plaats over de toekomst van de Herberg, de maatschappelijke opvang in Zwolle. De contracten met negen woningcorporaties, die samen zorgen voor een groot...

Agenda

10-03-2017

NLdoet