Ik voel me vandaag

Zonnig Ben je vrolijk vandaag? Maak er een mooie dag van en steek andere mensen vooral aan met je vrolijkheid! Misschien ken je iemand in de buurt die iets minder goed in zÂ’n vel zit. Maak eens een praatje en kijk wat je voor hem of haar kunt betekenen.
Zonnig met bewolking Een dip of een slechte dag? Kop op, morgen komt er weer een dag. Zoek vandaag iemand op die bij je in de buurt woont of bel iemand die je graag mag. Als die vraagt hoe het gaat, zeg dan: “Vandaag niet zo goed”. Dan kun je je verhaal kwijt. Je zult zien dat dat helpt.
bewolking Je zit niet lekker in je vel en dat is wel vaker zo? Misschien is het goed om het daar eens met iemand over te hebben. Een familielid, een vriend of iemand anders waar je goed mee kunt praten. Samen kunnen jullie kijken wat je nodig hebt om je weer beter te voelen.
regen Je voelt je niet oké en dat is al een tijdje zo? Dan is het goed om het daar met iemand over te hebben. Een familielid, een vriend of iemand anders waar je goed mee kunt praten. Of je huisarts. Je hoeft heus niet alles zelf te kunnen oplossen, hulp vragen is heel gewoon. Samen met je netwerk kun je kijken wat je nodig hebt om je weer fijner te voelen. Lukt dat niet of is er meer nodig, dan kun je, als je een psychische of psychiatrische beperking hebt, bij RIBW GO terecht. Neem gerust contact op om je verhaal aan ons te vertellen.
onweer Je voelt je niet oké en dat is al een hele tijd zo? Je komt er zelf echt niet meer uit? Dan wordt het tijd om hulp in te roepen. Heb je al een behandelaar of specialist, maak dan een afspraak. Heb je die nog niet, ga dan naar je huisarts. Als je een psychische beperking hebt, kan RIBW GO je op weg helpen naar meedoen in de maatschappij, zelfstandigheid, werken aan je herstel of het evenwicht bewaren. Met ondersteuning lukt het om daarin je weg te vinden. RIBW GO biedt die ondersteuning in Overijssel, eventueel met een plek om te wonen, voor korte of langere tijd.

Leven met een psychische/psychiatrische beperking 

Je werkt zelf aan je herstel. Daar waar je professionele begeleiding nodig hebt, zijn wij er voor je. Om mee te doen en mee te tellen, zoveel en zo goed als dat gaat.

RIBW GO. Begeleiding voor (psychisch) kwetsbare mensen en hun netwerk.

Nieuws

03-01-2018

Grand Café Sint Jozef is ook digitaal open!

Afgelopen najaar is de nieuwe website van Grand Café Sint Jozef in Deventer online gegaan. Neem een kijkje op de website en kom langs om te genieten van een kopje koffie of thee met iets...

21-12-2017

Vacature bestuurder

RIBW GO zoekt een bestuurder die samen met de huidige bestuurder de organisatie gaat aansturen. De gezochte bestuurder fungeert als primus inter pares vanuit zijn of haar lange...

Agenda

10-03-2018

NLdoet

14-03-2018 - 20-03-2018

Brain Awareness Week